Naha anjeun damel di kantor, olahraga di pusat hiburan atanapi tuang di réstoran, ngumbah panangan sareng ngagunakeun panangan tangan mangrupikeun kajadian sadidinten.

Sanaos gampang pikeun mopohokeun kumaha cara ngeringkeun panangan, kanyataanna tiasa ngareuwaskeun anjeun - sareng aranjeunna pastina bakal ngajantenkeun anjeun mikir dua kali nalika anjeun nganggo deui.

Alat pengering tangan: kumaha jalanna

Dimimitian ku akal

Sami-sami téknologi anu dianggo dina panto otomatis, sénsor gerak mangrupikeun bagian anu penting tina kumaha cara ngeringkeun tangan. Sareng - sanaos aranjeunna otomatis - sensor tiasa dianggo kalayan cara anu cukup canggih.

Ngaluarkeun sinar infra merah anu teu katingali, sénsor dina pengering tangan dipicu nalika obyék (dina hal ieu, panangan anjeun) ngalih kana jalur na, mumbulkeun lampu deui kana sénsor.

Sirkuit pengering tangan janten hirup

Nalika sénsor ngadeteksi lampu anu bouncing deui, éta langsung ngirimkeun sinyal éléktrik ngalangkungan sirkuit pengering tangan kana motor pengering tangan, ngawartosan kanggo ngamimitian sareng narik kakuatan tina pasokan listrik.

Teras éta kana motor pengering tangan

Kumaha cara ngeringkeun panangan pikeun miceun kaleuleusan kalembaban bakal gumantung kana modél pengering anu anjeun anggo, tapi sadayana anu garing gaduh dua hal anu sami: motor pengering tangan sareng kipas.

Model anu langkung lami, langkung tradisional nganggo motor pengering tangan pikeun nyéépkeun kipas, anu teras niup hawa kana unsur pemanasan sareng ngaliwatan nozel anu lega - ieu ngejat cai tina leungeun. Nanging, kusabab konsumsi listrikna anu langkung luhur, téknologi ieu janten hiji hal jaman baheula.

Kumaha cara dryers leungeun ayeuna? Nya, insinyur parantos ngembangkeun jinis pengering anyar sapertos modél sabeulah sareng kecepatan luhur anu maksa hawa ngaliwatan nozel anu sempit pisan, ngandelkeun tekanan udara anu hasilna pikeun ngikis cai tina permukaan kulit.

Modél-modél ieu masih nganggo motor pengering tangan sareng kipas, tapi kusabab teu diperyogikeun énergi pikeun nyayogikeun panas, metode modéren langkung gancang sareng ngajantenkeun pengering tangan langkung mirah pikeun dijalankeun.

Kumaha panangan tangan ngéléhkeun bug

Pikeun niup hawa, alat pengering heula anu kedah narik hawa tina atmosfir sakurilingna. Kusabab hawa rohangan kamar mandi ngandung baktéri sareng partikel tinu mikroskopis, sababaraha urang parantos nyimpulkeun kasalametan panangtos panangan - tapi nyatana, panyering langkung saé ngancurkeun kuman tibatan nyebarkeunana.

Poe ieu, biasa pikeun panangan tangan didamel nganggo filter udara partikulat (HEPA) efisiensi tinggi di jero na. Alat kit anu palinter ieu ngamungkinkeun palinter tangan pikeun nyusu sareng nyebatkeun langkung tina 99% baktéri udara sareng rereged sanésna, hartosna hawa anu ngalir kana tangan pangguna tetep bersih pisan.


Pos waktos: Okt-15-2019