Perusahaan Kami

jty

ZHEJIANG FEEGOO TECHNOLOGY CO., LTD mangrupikeun perusahaan industri sareng perdagangan terpadu anu bisnis utami mangrupikeun alat-alat rumah tangga sareng Hotel anu dipimpin pasar, produk saniter sareng kamar mandian: Hand Dryer, Hotel Hair Dryer, Waste bin, Baby popok ngarobih méja, Sabun Dispenser, Kertas Dispenser, jsb Pabrik kami didirikeun taun 2017, Tim rékayasa gaduh pangalaman manufaktur 16 taun, tim penjualan gaduh pangalaman ékspor 16 taun, kalayan sertifikasi ISO9001, CE, 3C, ROHS.

Produk kami utamina diekspor ka Asia Tenggara, Eropa, Australia, Amerika, sareng nampi reputasi anu saé.

Ti saprak 2006

Salaku salah sahiji pamasok pengering tangan anu paling bersejarah, Feegoo ngagaduhan langkung ti 16 taun fokus kana téknologi pengering tangan, anu dimimitian ku panilitian sareng pabrik motor di 2006, sareng ngembangkeun sareng ngahasilkeun pengering jet ganda dina taun 2006. urang disebat tangan FG2006 Jet alat pengering.

Kapasitas Produksi

Faktor FEEGOO di NINGBO, kalayan legana langkung ti 10000 méter pasagi. Langkung ti 100 padamel terampil ngoperasikeun 6 lini produksi bebas. Jurusan produksi lengkep, kalebet workshop panutup, bengkel motor, bengkel PCB, lokakarya majelis, bengkel lambar logam, lokakarya ngalukis sareng laboratorium ngahasilkeun langkung ti 200,000 pcs pengering tangan per taun.

egr
ssd
hrt (1)

Kapasitas P&P

Feegoo difokuskeun nalungtik sareng ngadamel pabrik panangan tangan langkung ti 15 taun, sareng tim élit R&D kalayan 15 insinyur. Feegoo maksakeun pisan pentingna lapangan R&D sareng invests langkung seueur tibatan pabrik pabrik anu sanésna sareng nyusud 10 siri pengering tangan sacara total 18modél kalayan langkung ti15 patén-patén.

Kami daék digawé sareng konsumén pikeun ngembangkeun produk énggal sareng nguntungkeun babarengan. Kami gaduh tim desain anu kuat. Kami ngarepkeun kerjasama sareng anjeun

rt (2)
rt (1)

Kontrol Kualitas

6 inspektur kualitas mastikeun ngontrol unggal aspék produksi sesuai sareng prosedur uji coba 6, kalebet uji motor, pamariksaan PCB, pamariksaan panutup, pamariksaan produk semi-réngsé sareng uji produk pikeun ngajamin kualitas produk kalayan standar umur 5 taun jasa.

jyt (2)
jyt (1)

Pamasaran

Alat pengering tangan Feegoo parantos diékspor ka langkung ti 110 nagara sareng kabupatén, sareng éta néwak 30% pasar luar negeri, sapertos Inggris, Perancis, Jérman, Spanyol, Rusia, Israél, Asia Tenggara, India, AS, Kanada, Brasil, sareng sajabina asup 

g
erg

Sértipikat

Kami difokuskeun kualitas produk, produk kami tiasa nyumponan kabutuhan anu béda-béda dina nagara-nagara anu béda. Éta parantos kéngingkeun sertifikasi anu béda di sababaraha nagara.

Jaminan kualitas atra Feegoo pikeun produk anu Certified pikeun ISO9001, CE, CB, FCC, ROHS, GS, INMETRO na CCC jsb.