• Taun énggal, awal anu énggal

    Waktos lumayan gancang, teu dihaja sareng akhir taun. Dina 2020, kami parantos ngalaman COVID-19, tapi kami bersyukur pikeun parusahaan masing-masing, anu ngajantenkeun kami cukup kuat pikeun salamet dina waktos sesah. Lonceng taun 2020.2021 badé disada. Kuring miharep anjeun bakal tetep ngiringan kami di ...
    Maca deui
  • Zhejiang Feegoo Technology Co., Ltd. Hadiran Expo 2020 CEC

         Nalika wabah COVID-19 global teras-terasan sumebar ka luar negeri, perusahaan perdagangan luar negeri nyanghareupan dilema "kurangna tanaga" dina paruh kahiji sareng "kurangna pesenan" dina paruh kadua. Industri ringan Cina, salaku nagara perdagangan luar negeri anu ageung, di orde ...
    Maca deui
  • Kumaha carana nyegah wabah ti pribados

    Salami waktosna, 2020 mangrupikeun taun pikeun ngahontal masarakat anu cukup makmur dina sagala hal. Jalma kedah surak sareng bungah ngeunaan ieu. Nalika jalma-jalma masih keneh kabagean dina kabagjaan Taun Anyar, perang tanpa haseup parantos resmi dimimitian dina waktos bel taun tina Rat Rat. Nov ...
    Maca deui
  • We work hard to defend against 2019-nCov, hope our soap dispenser products can help people

    Kami kerja keras ngabela ngalawan 2019-nCov, mugia produk dispenser sabun urang tiasa ngabantosan jalma-jalma

    Dunya ayeuna aya dina genggeman pandemi coronavirus, diréktur jénderal Organisasi Kaséhatan Dunya nyatakeun, nalika anjeunna nyatakeun perhatian anu parah ngeunaan "tingkat pikasieuneun tina inaction" dina merangan panyebaran panyakit. Dina dua minggu ka tukang, jumlah kasus ou ...
    Maca deui
  • Kumaha cara ngeringkeun tangan, kitu?

    Naha anjeun damel di kantor, olahraga di pusat hiburan atanapi tuang di réstoran, ngumbah panangan sareng ngagunakeun panangan tangan mangrupikeun kajadian sadidinten. Sanaos gampang pikeun mopohokeun kumaha cara ngeringkeun panangan, kanyataanna tiasa ngareuwaskeun anjeun - sareng aranjeunna pastina bakal ngajantenkeun anjeun mikir dua kali nalika anjeun urang ...
    Maca deui
  • Ruang lingkup motor tanpa sikat sareng sikat motor

    Alat-alat motor tanpa sikat tiasa dianggo dina industri susu, industri pembuatan bir, industri pengolahan daging, industri pengolahan kedele, industri pengolahan minuman, industri pengolahan roti, farmasi, pabrik presisi éléktronik, sareng sababaraha bengkel anu bersih anu langkung nuntut sareng sajabana, s. ..
    Maca deui
  • FEEGOO Hadir ka 124th Canton Fair

    Canton Fair anu ka-124 (Autumn) dimimitian di Pusat Konvensi sareng Pameran Internasional Guangzhou. Zhejiang FEEGOO Technology Co., Ltd. ilubiung dina Canton Fair kalayan produk-produk anyar anu asli, sakali deui narik perhatian konsumén di sakumna dunya sareng ngahontal su lengkep ...
    Maca deui
  • Alat pengering tangan multifungsi FEEGOO

    Smart touch Air speed sareng suhu hawa diluyukeun Unggah gambar Built-in HEPA https://player.youku.com/embed/XMzQ5OTE0NzM5Ng==
    Maca deui
  • FEEGOO Desain Anyar Dua Sisi Pengering Tangan

    304 bahan stainless steel / panas atanapi tiis angin / Hepa https://player.youku.com/embed/XMzQ5NjY5MTE1Mg==
    Maca deui
  • FEEGOO Ultra-ipis Smart Robot Cleaner

    1.6.6 CM awak ultra-ipis, pindah gratis, dieunakeun handapeun kalolobaan jati pikeun ngabersihkeun sudut anu teu katingali anjeun. 2.APP kadali jarak jauh, naha rapat, damel atanapi dina liburan, ngan ukur kabuka sareng dianggo, raoskeun bersih anjeun nalika dugi ka bumi. 3. Desain kamanusaan – tampilan dina layar. 4. beberesih pinter jeung recharging otomatis. 5.Timer ...
    Maca deui
  • Zhejiang Feegoo Technology Co., Ltd. Hadiran ka Pameran Perdagangan Cina (Polandia) ka-7

    Ampir 700 perusahaan ti Zhejiang, Jiangsu, Guangdong, Jiangsu, Henan, Shandong, Jiangxi, Fujian sareng tempat-tempat sanés anu ilubiung dina paméran éta. Ampir 1.400 bilik didamel dina situs, kalayan luas paméran 28,000 méter pasagi. Dua paméran utama (saatos paméran Dubai). Exhi ...
    Maca deui
  • Naha Pilih FEEGOO Generasi Kagenep Ganda Sisi Pengering Tangan Jet?

    Sakumaha sadayana terang, anu nganggo dua sisi jet jet mangrupikeun alat sanitasi anu dianggo pikeun garing di kamar mandi, sedengkeun mesin pengering jet jet sisi dua sisi FEEGOO anu teras-terasna, dibandingkeun sareng jinis tradisional. ieu panangan panangan modél énggal bakal langkung saé dina ngahémat énergi sareng s ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2