fgkj
fg.2
fg33
Produk Fitur
Urang fokus kana produk kabersihan leungeun, wilujeng sumping OEM & ODM
Pengering Leungeun
Pengering Leungeun

Sabun Dispenser Hand Dryer

tentang Kami

ZHEJIANG FEEGOO TECHNOLOGY CO., LTD mangrupikeun perusahaan terpadu industri sareng perdagangan anu bisnis utami nyaéta nyayogikeun alat-alat Imah sareng Hotel anu ngarah pasar, produk sanitasi sareng kamar mandi: Pengering Tangan, Pengering Rambut Hotel, Tong sampah, popok orok anu ngarobih méja, Dispenser Sabun, Paper Dispenser, jsb pabrik urang diadegkeun dina 2017, Tim rékayasa boga 20 taun pangalaman manufaktur, tim jualan boga pangalaman exporting 14 taun, kalawan ISO9001, CE, 3C, ROHS certifications.

tingali deui
warta
warta metot, nawaran panas sarta komentar ahli.
Kadatangan anyar
Pengering leungeun, 15 taun warisan téknologi, dipercaya