fgkj
fg.2
fg33
Produk Fitur
Kami difokuskeun produk kabersihan tangan, wilujeng sumping OEM & ODM
Hand Dryer
Hand Dryer

Sabun Pengering Tangan Dispenser

tentang Kami

ZHEJIANG FEEGOO TECHNOLOGY CO., LTD mangrupikeun perusahaan industri sareng perdagangan terpadu anu bisnis utami mangrupikeun alat-alat rumah tangga sareng Hotel anu dipimpin pasar, produk saniter sareng kamar mandian: Hand Dryer, Hotel Hair pengering, Waste bin, Baby popok ngarobih tabel, Sabun Dispenser, Kertas Dispenser, jsb Pabrik kami didirikeun taun 2017, Tim rékayasa gaduh pangalaman manufaktur 20 taun, tim penjualan gaduh pangalaman ékspor 14 taun, kalayan sertifikasi ISO9001, CE, 3C, ROHS.

tingali deui
wartos
Warta anu pikaresepeun, tawaran panas sareng koméntar ahli.
Kadatangan Anyar
Panangan tangan, 15 taun warisan téknologi, bisa dipercaya