Konsumsi Daya Rendah Hand Controller FG3605

ht


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Waktos garing: 7-10 detik Bahan Shell: Plastik ABS
Total Kakuatan: 1000W Ukuran Produk 430x371x172 (mm)
Daya pemanasan: 500W Range Sensor: ≦ 12cm
Angin Laju Outlet: 90m / s Beurat bersih: 3,8kg

Fitur

1. Gancang Garing- Laju angin kira-kira 90m / s, sareng tiasa garing kira-kira 7-10 detik.

2. Full Smart Keuna- Anjeun tiasa milih modeu garing sareng rambut garing sakumaha anu anjeun pikahoyong sareng kecepatan angin & suhu tiasa disaluyukeun.

3.Stainless Steel Outlet-outlet nyaéta desain patén sareng matéri nyaéta stainless steel.

4. Efisiensi Tinggi Saringan Husus Husus- Nyaring 0,3 mikron atanapi partikel kirang ditunda dina hawa tina 99,9% efisiensi.

ds

Anti-radiasi Desian Kanggo Kahirupan Sehat
Teu aya radiasi nalika rambut garing
Pangaruh Radiasi Éléktromagnétik
Hésé bobo
Hidrosis Lemah, Poho
Résistansi turun
Penghambatan pembentukan antibodi
Fluktuasi tekanan getih
Angiocardiopathy
Fatique visual
Mutasi kromosom
Résiko kanker ningkat

Saluran gantung bébas milih kénca atanapi katuhu

we

Desain Patén Stainless Steel outlet, Gampang nyambung

er

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami