Kacepetan Tangan Kacepetan Fg3606

cbe59e997


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Bahan Shell: Plastik ABS Ukuran produk: 430 × 371 × 152mm
Angin Laju Outlet: 90m / s Ukuran kemasan: 420 × 420 × 450 (mm)
Kecepatan Angin outlet Saluran Udara: 30m / s Ukuran layar LCD: 3,5 inci
Total Kakuatan: 1000W Beurat bersih: 4,5kg

Fitur

1. Garing garing

Laju angin kira-kira 90m / s, sareng tiasa digaringkeun sakitar 7-10 detik.

2. Pinuh Toél Smart

Anjeun tiasa milih mode garing sareng rambut garing sakumaha anu anjeun pikahoyong sareng kecepatan angin & suhu tiasa disaluyukeun.

3. Outtain Steel Steel

Outlet nyaéta rarancang patén sareng matéri nyaéta stainless steel.

4. Filter Efisiensi Husus Husus

Nyaring 0,3 mikron atanapi partikel kirang ditunda dina hawa efisiensi 99,9%.

df

 

Toél Smart Pinuh

Alat pengering tangan & Rambut Parangkat Garing Mode

Angin Angin & Suhu Saluyukeun

Setél Tanggal & Layar Tampilan Layar

 

Gambar Set Pamaké, Puterkeun Loop Otomatis

rth
vd
er

Kamanusaan sarta Studi-Paparan Waktos sareng Suhu Lingkungan

rt

 

 

Desain Patén Stainless Steel outlet, Gampang nyambung.

Detil

tyj
trh

 

Diwangun dina Efisiensi Tinggi Saring Udara Partikulasi

Nyaring 0,3 mikron atanapi partikel kirang ditunda dina Kekecapan hawa: 99,9%

Pidéo


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami