Stainless Steel Jet Hand Dryer Pikeun Kamar Mandi FG2006 Brushless

966eca69


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Daya Anu Dipeunteun: 2300W Ukuran produk: 290x198625 (mm)
Waktos garing: 3-8an Ukuran kemasan: 360x300x730 (mm)
Kacepetan hawa: 95m / s GW / NW: 13.5kg / 12.5kg
Warna : Disikat Rengse, Dipoles Tingkat Noise:  68db

Fitur

Parentah beberesih HEPA:

1) Buka konci sekrup wadah saringan ku panangan dugi ka sekrup lengkep dipisahkeun tina awak mesin;

2) Ciwit sirah sekrup ku panangan teras tarik ka handap (kusabab saringna, lumrah upami anjeun raoseun sakedik)

3) Saatos pigura saringan sareng saringan diputer 90 ° ka katuhu, tarik turun saringan kanggo ngabersihkeun atanapi ngagentos saringan;

4) Nalika saringan dipasang, ketang saringan kana kurung upami anjeun raoseun ketat.

Pitunjuk beberesih bak cai:

1) Bahan bak cai didamel tina stainless steel

2) Sateuacan narik tangki cai, teras-terasan pencét bak cai, bak cai na bakalan kaluar sakitar 3cm, teras kaluar tangki cai na sareng condong sareng disinféksi.

3) Dorong ka tungtung sateuacan masang bak cai

 

thr (1)

 

Desain luar tekstur logam stainless steel 304 diposisikan dina panggunaan kelas tinggi pabrik, bandara, hotél, rumah sakit, sareng sajabana cangkang stainless steel ngagaduhan kaunggulan pencegahan seuneu, anti tabrakan, anti gores, anti perubahan warna, gampang beberesih sareng pamiaraeun.

 

 

 

Alat pengering tangan sareng filter efisiensi tinggi saringan HEPA ganda 99,9% tina bactreria, nyayogikeun hawa murni anu mutlak

Umumna, urang nyarankeun yén saringan kedahna diganti unggal genep bulan, anu bakal langkung higienis

gr
rth

 

Desain kotak cai pengering tangan, tetesan cai moal murag kana taneuh, jaga lantai na bersih.
Desain jandela transparan, tiasa sacara gampil mariksa tingkat cai dina kotak, merenah pikeun personél pangropéa pikeun ngabersihkeun.

 

STAINLESS STEEL JET HAND DRYER Pikeun

BATHROOM FG2006 Motor:

24.000 RPM motor tanpa sikat, stabil sareng eco, kalayan
noise handap sareng dugi ka 10 taun umur hirup

d9ae3c479

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami