Otomatis Electric Jet Hand Dryer FG9988H

45cfa30e7


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Bahan:  Plastik ABS Ukuran produk: 321x184x617 (mm)
Waktos garing: 5-10an  Ukuran kemasan: 355x235x670 (mm)
Kacepetan hawa: 40-110m / s (Motor DC Brushless) GW / NW: 10,8kg / 9,6kg
Daya Anu Dipeunteun: Dipeunteun Kakuatan: 1000-1300W (Brushless DC motor) Tingkat Noise: Min65 db dugi ka 78db @ 1m

Fitur

* Outlet hawa inovatif anu sacara garing leungeun.

* Indikator sensor LED warna-ganda.

* Desain top satengah sempit gampang dibersihkeun.

* Nyerep keramik, bantalan keramik nyerep inovatif tiasa nyerep cai gancang

HEPA fIlter

* Parfum tiasa dilebetkeun pikeun ningkatkeun kualitas udara

* Plastik ABS anti baktéri, pengering leungeun kami parantos ngagaduhan panyalindungan anti baktéri dina permukaan na.

* Pangaluyuan kecepatan udara anu cerdas sareng alat pemanas / pareum.

erf

Otomatis éléktronik Jet HAND DRYER FG9988H
Outlet hawa inovatif anu sacara garing leungeun.

Tilu sisi angin gancang, kecepatan angin tiasa ngahontal 115m / s, tiasa gancang niup curuk cai tangan garing

Indikator sensor LED warna-ganda.

Laju angin tiasa ngahontal 115 M / s per detik, sareng kecepatan angin anu garing tina pengering tangan tiasa gancang niup cai dina panangan, supados panangan tiasa garing dina 10 detik. Éta pisan ningkatkeun épisiénsi alat pengering tangan, anu cocog pisan pikeun tempat anu seueur jalmi-jalmi, sapertos mall balanja, stasiun, rumah sakit, réstoran, jst.

Desain chip keramik nyerep cai unik tiasa gancang nyerep cai anu ngalir kana pengering tangan

Dina waktos anu sami, keramik gaduh pangaruh volatilisasi gancang.

Éta pisan ngaheéat cai ngalir kana kotak cai, sahingga ngirangan biaya perawatan manual.

rht
384683b05

Desain saringan efisiensi tinggi di handapeun pengering tangan, saringan HEPA ganda 99,9% tina bactreria, nyayogikeun hawa murni anu mutlak

Umumna, urang nyarankeun yén saringan kedahna diganti unggal genep bulan, anu bakal langkung higienis

Dina kotak saringan, dua posisi didesain pikeun nempatkeun rempah-rempah, anu tiasa ngajantenkeun angin tina pengering tangan mawa seungit.

Kotak Cai: Di ​​handapeun pengering leungeun, handapeun kotak saringan

Fungsina pikeun nampi tetes cai tina chip keramik anu nyerep cai.

Liang leutik didesain dina kotak cai alat pengering pikeun nyambungkeun tabung kulit, upami perlu

rt

Pidéo


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami