Hotél Hand Speed ​​Speed ​​Eco9966

f4f2f06e5


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Bahan: Plastik ABS Ukuran produk: 300x221x699 (mm)
Waktos garing: 7-10an Ukuran kemasan: 350x290x755 (mm)
Kacepetan hawa: 75-100m / s Tingkat Noise: Min65 db dugi ka 69db @ 1m
GW: 11.5kg (Motor DC Brushless) NW: 9,5kg (Motor DC Brushless)

Fitur

1. Super Garing Garing - 90m / s dual jet Air épisién waktos garing 7 detik.

2. Kabersihan - Sistem Saringan HEPA parantos kabuktosan ngaleupaskeun 99,97% baktéri anu berpotensi aya dina 0,3 mikron tina hawa. Éta ogé ngagaduhan bak solokan anu tiasa dicabut dina handapeun kanggo gampang dibersihkeun sareng dijaga tetep garing.

3. Desain Palasik - Kalayan desain modéren sareng langsing, pengering tangan komérsial ieu bakal cocog sareng gaya kamar mandi anjeun. Éta cocog pikeun hotél, gedong kantor, réstoran, pepelakan bahan pangan, rumah sakit, gim, mal jsb.

4. Motor Brushless - Mimitian stabil sareng gancang kalayan umur anu langkung lami.

5. ABS awét - Bahan ABS awét nyayogikeun jangka panjang. Tahan bahan kimia, panas, sareng tabrakan, gampang dibersihkeun ku kaén anu beueus.

6. Énergi Cekap - Ngahemat tanaga 85% tibatan pengering tangan konvensional sareng tabungan biaya 95% vs. anduk kertas. Ngahémat waktos, artos sareng tanaga.

th

Outlet udara anu bentukna:

* Desain kabuka dina dua sisi, gampang dibersihkeun.

* Ruang pangeringan langkung ageung.

* Daérah pangeringan dua-sisi ngajantenkeun pangalaman pangeringan anu langkung saé.

* 7-10s waktos garing, garing gancang sareng pangaruh anu langkung saé.

* Pangalaman garing kelas tinggi.

 

sd

 

desain kotak cai kapasitas ageung, tetesan cai moal murag kana taneuh, jaga lantai na bersih.

Bahan plastik: palastik ABS antibakteri, sacara efektif ngahambat tumuh baktéri

Lampu UV ngagaduhan fungsi ngahambat pertumbuhan baktéri. Éta dipasang di handapeun pengering tangan sareng henteu bakal langsung ngahubungi awak manusa.

motor

 

 

24.000 RPM motor tanpa sikat, stabil sareng eco, kalayan sora anu handap sareng dugi ka 10 taun umur hirupna

sdv

 

 

saringan HEPA ganda 99,9% tina bactreria, nyayogikeun hawa murni anu mutlak

vds

 

 

Anggo alat khusus pikeun muka tutup saluran cai dina sisi pengering tangan, Teras tiasa meresihan.

Béda sareng anu sanésna panatu udara-jet anu sanés, Desain luar pipa cai tiasa merenah pikeun dibersihkeun sareng moal ngabiayaan baktéri.

Detil

g
Daptar Bagéan

fgn

Pidéo


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami