Dinding stainless steel Dipasang Kamar Mandi Kertas Dispenser FG8903


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Modél: FG8903 ukuran produk: 276 mm x 114 mm x 400mm
Bahan: 304 waja stainless paking: 6 pcs / CTN
ukuran karton:  59,5 x 58 x 29,5 cm GW / Ctn: 16kgs

Fitur

-The dispenser kertas gampang ditunda sareng ditarik kaluar kertas. ngadamel liang konci di dinya janten tiasa dikonci sareng dibuka sakumaha paménta pelanggan

Ukuran ageung

Kotak jaringan gulung-ageung, cocog pikeun sababaraha acara umum.-Operasi saderhana sareng gampang dianggo.

Témbok diégél

-Sakumaha ditémbongkeun dina gambar, produk ngan ukur peryogi tilu sekrup supados gampang digantung dina témbok, Pisan merenah.

erg (2)

 

 

Outlet melengkung, Gampang ditarik kertas kaluar

erg (1)

 

Bahan Berkualitas Tinggi

304 waja stainless

Cangkangna anu kuat henteu gampang diruksak sareng henteu keyeng.

Perlakuan permukaan mesin: cet anti sidik

 

Daptar Bagéan

er


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami