Tembok Sensor Otomatis Témbok Dipasang Mandi Sabun Dispenser FG2020

64R8969


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Bahan utama: stainless steel # 304 Ukuran produk: 101 * 91 * 264mm
Volume tank: 1000 ml suplai cair: 0,5-2.5ml (bisa diatur)
Jarak induksi: 50-150mm Petunjuk Batré Rendah: LED twinkling
Jenis Sensing: Infrabeureum henteu keuna Voltaseu: Batré DC 6V / AA (4pcs)
xv

Fitur

1. Kabersihan — Tembok Dipasang Mandi Kamar mandi dispenser otomatis tanpa keuna infra red, Langkung higienis tibatan dispenser sabun manual.

2. Waterproof — dispenser stainless steelsoap di jero Sadaya komponén éléktronik disegel ngajauhkeun tina papan cai. Papan sirkuit diubaran ku lukisan waterproof sareng semprot khusus, anu sacara efektif tiasa ngajagi komponén éléktronik anu penting dina dispenser sabun

3. Konstruksi awét-Nganggo stainless steel # 304 cangkang cangkang, stabil sareng awét. Sabun cangkang dispenser cangkang 304 bahan stainless steel, moal keyeng, ngantepkeun produk tetep éndah pikeun waktos anu lami, sareng kakuatan cangkangna langkung ageung tibatan stainless steel biasa

4. 5 tingkat cair anu tiasa disetél anu béda-Sensing jarak tiasa diluyukeun sareng direset, indikator LED. Pamaké tiasa milih kaluaran cair nyalira numutkeun kabutuhan nyalira, anu manusiawi pisan. Minuhan kabutuhan anu béda pikeun konsumén anu béda.

5. Indikator LED — Beureum pikeun pagawéan sareng twinkling pikeun batréna low. Lampu indikator tiasa ngingetan tanaga perawatan pikeun ngagentos cairan atanapi batréna dina waktosna, anu langkung cerdas.

6. Kapasitas ageung-1000ml dispenser cair, gampang ditambihan. Kapasitas dispenser sabun ageung tiasa ngirangan waktos pangropéa tanaga pangropéa.

vd

 

Desain Jandéla Transparan Anu Katitén

Ngaliwatan jandéla transparan, Tiasa niténan volume cair dina botol dispenser sabun supados personél perawatan tiasa nambihan cairan dina waktosna.

 

tjy

 

 

Bahan Berkualitas Tinggi

Ketebalan 1mm 304 cangkang stainless steel tiasa disikat atanapi digosok.
Cangkangna anu kuat henteu gampang diruksak sareng henteu keyeng.
Perlakuan permukaan mesin: cet anti sidik

 

er

Dispenser Sabun Mandi Kamar Mandi Dipasang
Desain Anti Maling

Perlindungan anti maling dua kali, tutup panutup anti maling luhur, peryogi konci khusus pikeun dibuka, sacara efektif tiasa nyegah sabun di jero mesin anu dipaling.
Konci anti maling di handapeun tiasa nyegah dispenser sabun tina obah sareng ngajagaan dispenser sabun supados teu dipaling.

ytj

 

 

Gampang Ditambahkeun Cairan

Buka tutup dispenser sabun luhur sareng Cabut tutup gel silika. tiasa nambihan cairanana sacara langsung.

Henteu kedah muka panel dispenser sabun, nambihan cairan langkung gampil.

Detil

vd
wer

Pidéo


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami