Méja Ngarobih Orok Plastik FG1699

jjjy


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Bahan:  HDPE Kapadetan tinggi Poliétilén Bahan Antibakteri Max. Kapasitas beurat:  40kg
Ukuran paking:  510 * 110 * 835 (mm) Ukuran Buka produk: 830 * 500 * 830 (mm)
NW / GW (kg) 9 / 10kgs Ukuran Tutup Produk: 830 x 500 x 90 (mm)

Fitur

Platform tilepan didamel tina poliétilén kapadetan tinggi, tahan pisan.

Antibakteri, bentukna cekung pikeun kanyamanan langkung luhur.

Éta hinged sareng tiasa narilep kana témbok, meryogikeun sakedik rohangan.

Sasis unibody tanpa simpang atanapi pasisian.

Éta dibuka salaku buku.

Ditancebkeun kana témbok ku panangan artikulasi anu disumputkeun tina waja.

Sistem nyerep shock pneumatik anu ngamungkinkeun muka lancar sareng nutup.

Tahan pisan kana tabrakan, bau sareng baktéri.

Topi plastik nyumputkeun luhur sekrup.

Pitunjuk kaamanan sareng panggunaan, diserat dina cetakan anu diangkat dina 5 bahasa sareng Braille kalayan piktogramme.

Gampang dijaga sareng bersih, umur panjang.

Kaasup tali kaamanan pikeun nahan orok, gampang diluyukeun ngan ku hiji panangan.

Cocog sampurna sagala jinis pamasangan sareng hiasan.

Héjo hérang.

Kalayan rongga pikeun nyimpen anduk bersih.

Disarankeun ngagabungkeun tulisan ieu sareng nappies bin Jofel (ref. AM42000).

Pamakéan nyebar.

Disarankeun pikeun koléktivitas sareng jamban umum.

Gampang dianggo sareng kabersihan. Léngkah-léngkah anu digunakeun

1. Tarik panutup méja perawatan orok.

2. Candak anduk kertas tina laci méja perawatan orok teras lebet kana méja.

3. Iklaskeun orok dina méja perawatan orok.

4. Kenceng sabuk pengaman ti stasiun perawatan orok pikeun mayungan orok.

5. Ngarobih popok orok maneuh.

6. Saatos padamelan beberesih réngsé, cabut bantalan jaringan anu tilas teraskeun méja méja perawatan orok.

egr

 

 

 

Desain sistem engsel, nutup méja nalika henteu dianggo. Langkung éfisién sareng rasional ngagunakeun rohangan.

d9ae3c473

 

 

Kalayan desain spring gas kualitas luhur. Ngamungkinkeun operasi muka sareng nutup hiji-hiji.

Daptar Bagéan

erg


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami