Dispense Sabun Sensor ABS OtomatisFG2002

64R8969


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Bahan: Palastik ABS Ukuran produk: 110x275x106 (mm)
Hiji serelek / Waktos: 1 ~ 1,5 CC Ukuran kemasan: 155x300x140 (mm)
Kapasitas: 1000 CC Bungkus: 585x480x340 (mm)
Jenis Sensing: Inframerah henteu keuna GW / NW: 0.7kg / 1.0kg
dfb

Fitur

1. Kabersihan — Tembok Dipasang Mandi Kamar mandi dispenser otomatis tanpa keuna infra red, Langkung higienis tibatan dispenser sabun manual.

2. Waterproof — dispenser stainless steelsoap di jero Sadaya komponén éléktronik disegel ngajauhkeun tina papan cai. Papan sirkuit diubaran ku lukisan waterproof sareng semprot khusus, anu sacara efektif tiasa ngajagi komponén éléktronik anu penting dina dispenser sabun

3. Plastik ABS Antibakteri, urang nambihan agén antibakteri dina plastik ABS, pangaruh ieu tiasa ngadamel cangkang palastik ABS ngagaduhan kamampuan pikeun ngahambat pertumbuhan baktéri.

4. Bagian Déwan Independent-Wadah sareng mékanisme dispenser 100% tiasa dipisahkeun. Janten mékanisme na bebas tina karusakan ku sabun. Ékonomi-Ngan hiji serelek sabun dileupaskeun tina dispenser gratis tangan, aliran kontrol sareng hindarkeun boros.

5. Indikator LED — Beureum pikeun pagawéan sareng twinkling pikeun batréna low. Lampu indikator tiasa ngingetan tanaga perawatan pikeun ngagentos cairan atanapi batréna dina waktosna, anu langkung cerdas.

6. Kapasitas ageung-1000ml dispenser cair, gampang ditambihan. Kapasitas dispenser sabun ageung tiasa ngirangan waktos pangropéa tanaga pangropéa.

7. Desain konci Kaamanan-Anti-maling, fungsina kuat, ngahémat listrik.

th

 

Desain Jandéla Transparan Anu Katitén

Ngaliwatan jandéla transparan, Tiasa niténan volume cair dina botol dispenser sabun supados personél perawatan tiasa nambihan cairan dina waktosna.

 

v

 

 

Bahan Berkualitas Tinggi

Penampilan modis sareng éndah, palastik ABS antibakteri anu ngahambat pertumbuhan baktéri

b

 

 

 

Desain Anti Maling

Desain konci stainless steel anu unik , Cegah panyalahgunaan barudak sareng perven maling di tempat umum

vd

 

 

 

GAMPANG NAMBAH CAIR

Buka casing stainless steel dispenser sabun sareng buka tutup ketel. tiasa nambihan cairanana sacara langsung.

Perlindungan dobel, ketel dina jero mesin moal dipaling.

Detil

wef
sdv
Daptar Bagéan

346

Pidéo


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami